Офсетов печат

Офсетов печат

ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС предлага офсетов печат от най-високо качество.

  • Етикети, опаковки
  • Флаери, листовки, брошури, диплянки
  • Каталози, менюта, продуктови описания
  • Календари с различни големини, форми и предназначение. Работни, настолни, джобни, стенни, еднолистови, многолистови, планери.
 

ПОРТФОЛИО:

Покажи: Списък / Таблица
Покажи:
Сортировка:
Брошури
Брошури за директна реклама на Вашия бизнес,  организация,  събития, мероприятия и други! Висококачествени дизайн и изработка! ..
$0.00
Без данък: $0.00
Дипляни
Пълноцветни дипляни за директна реклама. Подходящи за по-пълно представяне на Вашия бизнес, предстоящо събитие или организация. Фирменна идентичност. Богат набор от начини на сгъване. Висококачествен печат. ..
$0.00
Без данък: $0.00
Книги
Цялостна изработка на книги, както на каталози, художествени и справочно-енциклопедични издания, детски книги, така и на счетоводни и други книги за архивиране (Книга за приети болни, Лабораторна книга, Амбулаторен дневник, Ведомствена книга, Главна книга, Инкасаторски книги и др.) с мека и твърда подвързия. Големи, средни и малки тиражи. Набор, редакция, форматира..
$0.00
Без данък: $0.00
Плакати
Дизайн, фотография, предпечат, печат и довършителни работи на плакати. Рекламни - за презентация на събития, концерти, партита, представяне на фирми и продукти. Промоционни - съдържащи информация за промоции и акции на фирми и организации. Информационни - даващи информация за всякакви нужди. Отпечатване върху различни медии в зависимост от нуждите: мат, гланц, ..
$0.00
Без данък: $0.00
Листовки
Най-популярната рекламна стратегия за стартиране на нов бизнес, представянe на нов продукт, пополяризиране на събитие или за развитие и разрастване - раздаване на флаери, лефлети или казано на български листовки - директна реклама. ..
$0.00
Без данък: $0.00
Каледнари: работни, настолни, джобни, стенни, еднолистови, планери
Изработка на висококачствени календари с различни големини, форми и предназначение. Работни, настолни, джобни, стенни, еднолистови, многолистови, планери. Предоставящи удобно използване според нуждите и специфицните начини на употреба на потребителите. Обединяващи удобната употреба на календариума и налагане на рекламните послания отпечатани върху тях. ..
$0.00
Без данък: $0.00
Изделия от хартия с рекламни и други предназначения
Подложки за храна за еднократна употреба, линийки, свидетелства, дори пиратски шапки за развлекателни паркове! Какво ли не им хрумва на хората?!?!? Каквото и да и хрумне ние сме тук, за да го реализираме! ..
$0.00
Без данък: $0.00
Визитки
Изработка на висококачествени визитни картички! Над 30 вида специални: луксозни и художествени картони. Пълноцветен печат. Подходящи за най-пълно представяне на същността и идентичността на Вашия бизнес. ..
$0.00
Без данък: $0.00
Кубчета
Рекламни кубчета. Най-бързо разпространяващата се и най-мащабна директна реклама!  Вие давате кубчето на Вашите партньори и клиенти, а те от своя страна бележки върху листчетата на Вашето кубче на своите клиенти и партньори, които Вие не познавате, но впоследствие привличате като директни партньори или клиенти. Богато разнообразие от хартии и начини на предста..
$0.00
Без данък: $0.00
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2024
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop