Как да поръчам

Как да поръчам?

Първото, което трябва да направя е да натисна бутона ПОРЪЧВАМ в страниците или бутоните ПОРЪЧКА в най-горната и най-долната част на сайта. На появилата се форма да попълня полетата, като опиша проекта, който желая, пакета, сайтове, които харесвам, име, фирма, град, бюджета, който съм предвидил за този проект.

След като поръчката ми бъде ръзгледана и получа предложението за изработка, заплащам 70% от уточнената сума и започваме работа по проекта като моето задължение е своевременно да подавам нужната информация.

Всяко забавяне на подаване на информацията ще забави проекта със времето на забавяне + един-два дена за всяко прекъсване. Заплащането на проекта не ме освобождава от задълженията ми. А те са: 

Да подавам информация за фирмата, дейността, стоките или услугите, които предлагам, както и за мен самия и екипа, с който работя.

Да подавам снимки, които да влязат в сайта или да предоставя възможнаст да бъдат направени такива от професионалните фотографи изпратени от фирмата изпълнител.

След като сайта бъде изработен и качен в мрежата, достъпен за моите клиенти аз привеждам остатъка от сумата, но не по-късно от 5 работни дни.

Всяка допълнителна функционалност извън желания пакет се заплаща допълнително

ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2024
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop