Полезни съвети

Джак Ма най-богатият човек в Китай ни съветва

Джак Ма, който е основател и изпълнителен директор на интернет платформата за търговия Alibaba, стана най-богатият човек в Китай със състояние, оценявано на 25 млрд. долара. От началото на годината неговото богатство е нараснало с 614,6% или с общо 22,1 млрд. долара, показва индексът на милиардер ..

Прочети повече >>> Публикувано на: 03/11/2014

Защо е необходим редизайн на сайта?

Редизайнът на уеб сайта Ви може да се окаже по-голям проект, отколкото сте очаквали в зависимост от това как е построен и какви са целите му. Въпреки че в някои случаи е необходимо да се отделят повече време и средства, тази инвестиция е разумна, защото уеб сайтът Ви е Вашият основен маркетингов ..

Прочети повече >>> Публикувано на: 26/09/2014

Защо ми е интернет страница?!?!

Много често хората в бизнеса се питат защо ми е интернет страница!?! Който има нужда от мен и моите услуги или продукти ще ме намери! А дали е така ... ?!?! Може би...  Може би така е било. Дълго време преди интернет ерата. А дали е така и днес, когато всеки има интернет в дома, в оф ..

Прочети повече >>> Публикувано на: 04/09/2014

Защо рекламата е толкова важна?

Като започнете от обикновените табели и стигнете до билбордовете по улиците и магистралите, навсякъде ще попаднете на многообразни реклами. И ако това не е достатъчно, тези реклами ще видите отново и в рекламните паузи на любимото Ви телевизионно шоу или футболен мач, които гледате с голям ентуси ..

Прочети повече >>> Публикувано на: 01/09/2014

Корпоративна идентичност

Първото впечатление винаги е най-важно. Вашата идентичност събира в себе си всичко онова, което Ви отличава и прави бизнеса Ви уникален. Визуалната концепция на Вашата корпоративна идентичност е начинът, по който ще Ви разпознаят и облика, с който ще Ви свързват.   Ние можем да Ви по ..

Прочети повече >>> Публикувано на: 01/09/2014

Какво е оптимизация за търсачки (SEO) и защо е толкова важна за Вашия уеб сайт?

SEO (Search Engine Optimization / Оптимизация за търсещи машини) е процес, чрез който се подобрява намирането на сайта Ви от търсещите машини в Интернет. Колкото по-напред е позицията на сайта при търсене, толкова по-голям е шансът да бъде забелязан от потенциални клиенти. Статистиката показва, ч ..

Прочети повече >>> Публикувано на: 01/09/2014
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2024
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop