Какво е оптимизация за търсачки (SEO) и защо е толкова важна за Вашия уеб сайт?

Какво е оптимизация за търсачки (SEO) и защо е толкова важна за Вашия уеб сайт?

Какво е оптимизация за търсачки (SEO) и защо е толкова важна за Вашия уеб сайт?
SEO (Search Engine Optimization / Оптимизация за търсещи машини) е процес, чрез който се подобрява намирането на сайта Ви от търсещите машини в Интернет. Колкото по-напред е позицията на сайта при търсене, толкова по-голям е шансът да бъде забелязан от потенциални клиенти. Статистиката показва, че когато потребителят търси в Google, при 75% от случаите той преглежда само първите 2-3 страници с намерени резултати. Затова оптимизацията на Вашия сайт  за търсещи машини е от огромно значение за Вашия бизнес и разкрива допълнителен потенциал за реклама на Вашите продукти и дейност. Най-голямото преимущество на SEO оптимизацията, е че без значение кога е създаден един сайт, ако той е добре оптимизиран, ще е сред първите резултати предложени от Google при търсене.
 
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС познава всички SEO инструменти и практики. Ние прилагаме следния подход, за да постигнем желания от Вас резултат:
 
  • Анализ и оценка на текущото състояние на Вашия уеб сайт и неговия ранг в търсещите машини
  • Избор на подходящи ключови думи и изрази
  • Оптимизиране на кода и съдържанието на страницата, използвайки класически и модерни практики и инструменти
  • Мониторинг на посещаемостта и резултатите постигнати при SEO оптимизацията
  • Оценка и препоръки за понататъшно развитие на уеб сайта
Ако някой Ви обещае първо място в Google за кратък срок от време, то Вие имате пълно основание да се съмнявате в неговите умения и честност. Това, което ние можем да Ви обещаем е подобряване на рейтинга на Вашия сайт в търсещите машини и като резултат повишаване на посещенията на Вашата интернет страница.
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2024
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop