Защо е необходим редизайн на сайта?

Защо е необходим редизайн на сайта?

Защо е необходим редизайн на сайта?

Редизайнът на уеб сайта Ви може да се окаже по-голям проект, отколкото сте очаквали в зависимост от това как е построен и какви са целите му. Въпреки че в някои случаи е необходимо да се отделят повече време и средства, тази инвестиция е разумна, защото уеб сайтът Ви е Вашият основен маркетингов инструмент. Ето няколко причини, поради които е добре да се замислите за редизайн на уеб сайта си:

-   За да го направите mobile-friendly

Както знаете мобилните телефони се превръщат в един от основните канали за достъп до интернет, така че е добре да предприемете стъпки към създаване на т.нар. responsive дизайн на уеб сайта си. Чрез изграждане на responsive дизайн ще осигурите на бизнеса си по-голяма аудитория.

-   За да включите социални медии

Ако уеб сайтът Ви не включва социалните медии по някакъв начин, със сигурност ще се окажете зад конкурентите си. Минимумът, който трябва да осигурите на потребителите си, е линк към профила Ви в социалните мрежи. Важно е да добавите socialsharing инструменти, които да позволят на аудиторията ви лесно да share-ва, tweet-ва и pin-ва Вашето съдържание.По този начин потребителите Ви не само ще Ви следват в социалните мрежи, но и ще разпространяват важна информация за бизнеса Ви чрез техните социални профили.

-   За да добавите нови функционалности

Ако искате да добавите блог, форум или възможност за онлайн пазаруване, то със сигурност ще ви е необходим редизайн. По този начин ще сте сигурни, че всичко ще изглежда като едно цяло, без кръпки и неестествено добавени елементи.  Добавянето на новини и полезни съвети ще поддържа жив интереса на хората към сайта, защото винаги ще има нещо ново и полезно в него, което ще връща потребителито отново и отново на сайта.

-   За да подобрите ползваемостта

Ако потребителите на уеб сйта Ви не могат да намерят това, което ги интересува, те със сигурност ще го потърсят при конкурентите Ви. Това няма да бъде изгодно за Вас, затова е добре да помислите за редийзан, който ще осигури добра ползваемост.

-   Като част от ребрандирането Ви

Ако бизнесът Ви е претърпял ребрандиране, то със сигурност ще трябва да изградите и нова визия на уеб сайта Ви. Тя е свързана не само с новото лого или цветове, а и с актуализация на съдържанието.

-   За да сте в крак с тенденциите

Киното, телевизията, музиката, модата постоянно влияят и променят съзнанието, а с това и желанията и мирогледа на хората. Модерното и желаното преди година две вече е демоде. Постоянното следене на тенденциите и поставяне на бизнеса в унисон с тях гарантира устойчив успех на бизнеса.

 

 

Да последваме големите!

-   За да го освежите

Както всяко нещо, и уеб сайтът ви има нужда от промяна и освежаване. Ако смятате, че уеб сайта Ви изглежда „уморен“, шансовете потребителите Ви да си мислят същото са големи. Затова един свеж дизайн ще повиши интереса на аудиторията към бизнеса Ви.

 

ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2024
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop