Дигитален печат

Дигитален печат

Дигитален печат е особено ефективен за малки тиражи с високо качество.

  • Визитни картички, покани, папки за оферти
  • Етикети, опаковки
  • Флаери, листовки, брошури, диплянки
  • Каталози, менюта, продуктови описания
  • Календари с различни големини, форми и предназначение. Работни, настолни, джобни, стенни, еднолистови, многолистови, планери.
 

ПОРТФОЛИО:

Покажи: Списък / Таблица
Покажи:
Сортировка:
Дигитален печат върху PVC
Дигитален печат върху PVC-фолио, хартия. Печат върху перфофолио и облепяне на фасади и превозни средства. Указателни табелки за местоположението на стоките в големи магазини от олекотен материал - пенокартон каширани с PVC фолио с дигитален печат.  Кеширане на PVC рязано на плотер. ..
$0.00
Без данък: $0.00
Покани за сватби, годишнини и други поводи.
Изработка на картички за официални покани по различни поводи: сватби, годежи, откривания, годишнини и други официални събития. Богат набор от художествени и луксозни картони. Висококачествен печат. Нестандартни форми и сгъвки. ..
$0.00
Без данък: $0.00
Плакати
Дизайн, фотография, предпечат, печат и довършителни работи на плакати. Рекламни - за презентация на събития, концерти, партита, представяне на фирми и продукти. Промоционни - съдържащи информация за промоции и акции на фирми и организации. Информационни - даващи информация за всякакви нужди. Отпечатване върху различни медии в зависимост от нуждите: мат, гланц, ..
$0.00
Без данък: $0.00
Менюта за ресторанти, кафенета, барове и др.
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС предлага на своите клиенти дизайн, фотография, отпечатване, книговезки и други довържителни работи. Цялостна изработка на менюта от идеята до готовия продукт. Както и работа с партньори, подизпълнители и като подизпълнител. Китайски ресторант СУН - Цялостната изработка на това меню, от идеята, през набора на текст, фотография, обработка на и..
$0.00
Без данък: $0.00
Каледнари: работни, настолни, джобни, стенни, еднолистови, планери
Изработка на висококачствени календари с различни големини, форми и предназначение. Работни, настолни, джобни, стенни, еднолистови, многолистови, планери. Предоставящи удобно използване според нуждите и специфицните начини на употреба на потребителите. Обединяващи удобната употреба на календариума и налагане на рекламните послания отпечатани върху тях. ..
$0.00
Без данък: $0.00
Визитки
Изработка на висококачествени визитни картички! Над 30 вида специални: луксозни и художествени картони. Пълноцветен печат. Подходящи за най-пълно представяне на същността и идентичността на Вашия бизнес. ..
$0.00
Без данък: $0.00
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2023
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop