Интернет дизайн

Интернет дизайн

ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС е дружество с традиции в уеб дизайна и разработката на приложения. Разработваме интернет сайтове и приложения за нуждите на бизнеса и сверата на услугите. Интернет магазини, представителни сайтове на фирми и физически лица, сайтове за информация и резервации на услуги предлагани от зъболекари, фризьори, козметици и др.

 

ПОРТФОЛИО:

Покажи: Списък / Таблица
Покажи:
Сортировка:
Райска градина - Интернет магазин за растения
Интернет магазин за растения. Стилен дизайн съобразен с предлаганите стоки (растения).  Целия сайт се състои от интернет магазин, фейсбук страница. Магазина показва най-новите продукти отделно. Промоционните продукти се въртят на предната страница. Банери и слайдери водят до търсените дириктории в сайта. Удобен за употреба от обикновения потребител.  ..
$0.00
Без данък: $0.00
Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България
Сайтът е изработен в строго-делови дизайн, с меки и приятни нюанси на тюркоазен цвят. Лесен за употреба от обикновения потребител. Сайтът представя в удобен за потребителя начин информация за същността на обученията и тета-сесиите - ThetaHealing® България. Списък със предстоящи обучения. Точна и подробна информация за ден, място(карта с точното местонахождение)..
$0.00
Без данък: $0.00
Сайт за събития - Семейни констелации
Представителен сайт за организация на семейни констелации. Сайтът е изработен в строго-делови дизайн, с меки и приятни нюанси на зелен цвят. Лесен за употреба от обикновения потребител. Сайтът представя в удобен за потребителя начин информация за същността на събитията - Семейни констелации. Списък със предстоящи събития. Точна и подробна информация за ден,..
$0.00
Без данък: $0.00
Представителен сайт на училище ДИЕЛ
Представителен сайт на училище ДИЕЛ. Сатът е изработен в строго-делови дизайн, даващ възможност за бърз достъп до търсената информация. Лесен за употреба от обикновения потребител. Сатът прдставя в удобен за потребителя начин информация за структурата на училище ДИЕЛ, предлаганите услуги, както и информация за предстоящи събития, новини и обяви. Сайтът ..
$0.00
Без данък: $0.00
Фотографски интернет сайт с две лица
Belle Epoque е студио за ретро фотография. Росен Бонев създателя на студиото се занимава както с ретрофотография така и с рекламна, продуктова, сватбена и др. фотография, а така също и видео заснемане. Това е причината сайта да има две лица - модерно и ретро.  Вижте как изглежда на телефон тук. Вижте как изглежда на таблет тук. Използ..
$0.00
Без данък: $0.00
Представителен интернет сайт на производител!
Представителен сайт на фирма за производство на ядки и семки.  Сайтът има за цел да популяризира бранда и да представя артикулите на производителя. Дизайнът е свеж. Решен в жълто и бяло. Снимките на бял фон привличат погледа върху продуктите.  Удобен за употреба от обикновения потребител. Уникална визия, интернет дизайн, икона. Използвани технолог..
$0.00
Без данък: $0.00
Нещо за четене - електронно издание
Нещо за четене е електронно издание за нещата от живата, с които се сблъскваме всеки ден. Изработено в приятни цветове, преобладаващ бял цвят - наподобяващо конвекционален вестник - за по-лесно възприемане от читателите. Свързаност със социалните медии, броячи.  Изданието е онлайн от година и полувина.  Нещо за четене се продава - при интерес напр..
$0.00
Без данък: $0.00
Представителен интернет сайт на МБАЛ "Юлия Вревска - Бяла" ЕООД
Представителният интернет сайт на Многопрофилната Болница за Активно Лечение "Юлия Вревска - Бяла" ЕООД е изработен в модерен строго-делови дизайн, даващ възможност за бърз достъп до търсената информация. Линкове за медицинска информация от други източници. Както линкове към официалните структори управляващи системата на здравеопазването: НЗОК и МЗ, така и структор..
$0.00
Без данък: $0.00
Представителен интернет сайт на МБАЛ "Св. Иван Рилски" ЕООД
Представителният интернет сайт на Многопрофилната Болница за Активно Лечение "Св. Иван Рилски" ЕООД е изработен в модерен строго-делови дизайн, даващ възможност за бърз достъп до търсената информация. Линкове за медицинска информация от други източници. Както линкове към официалните структори управляващи системата на здравеопазването: НЗОК и МЗ, така и структори и ..
$0.00
Без данък: $0.00
Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА
Интернет магазин за растения и цветя за озеленяване на градини, междублокови пространства, тераси, алпинеуми. Цветя и растения за офиси, домашни помещение и др. Сайтът е предназначен за бързо, лесно и удобно пазаруване на цветя и растения. Снабден е както с много снимки на всеки артикул, така и с подробно описание за това къде и как да се отглеждат за най-голям..
$0.00
Без данък: $0.00
e-masla.com - Интернет магазин за моторни масла
Интернет магазин за моторни масла. Стилен дизайн в черно. Снимките на бял фон привличат погледа върху себе си. Подтикват към пазаруване. Целия сайт се състои от интернет магазин, блог, фейсбук сайт, туийтър сайт и гугъл плюс сайт. Магазина показва най-новите продукти отделно. Промоционните продукти се въртят на предната страница по 15 на веднъж. Банери и слайде..
$0.00
Без данък: $0.00
Интернет сайт. Клиент АГРО ПРО - КАРНОБАТ
Представителен статичен интернет сайт за нуждите на АГРО ПРО - КАРНОБАТ. Изграден изцяло с помоща на HTML5 и CSS3. ..
$0.00
Без данък: $0.00
Свалка Time
Свалка Time - сайт за мъже. Статии учещи младите мъже на това, което не ги учат нито в училище нито в семейството - как да гледат на жените, как да ги възприемат,  как да се отнасят с тях, как да възприемат себе си, как да се отнасят със себе си.   Сайтът е решен в цветове подходящи за тематиката.  Сайтът се продава в момента. Няма д..
$0.00
Без данък: $0.00
Интернет сайт за недвижими имоти.
Дизайна  на сайта за имоти е пъстър. Целта е да се привлече вниманието на английският клиент на недвижими имоти върху красотата на България. Сайтът показва най-новите продукти отделно. Промоционните продукти с линкове. Удобен за употреба от обикновения потребител.  Уникална визия, интернет дизайн, икона. Сайтът се продава! В момента няма домейн. Т..
$0.00
Без данък: $0.00
Vijoli - бутикови стоки за бита
Представителен сайт на фирма за изработка на бутикови стоки за бита от фини материи със щампи на артистични фотографии. Сайтът има предназначение да запознае потенциалните клиенти с артикулите на фирмата. Завеси, възглавници, портмонета, чанти, кърпи, шалове и др.   Сайтът е насочен към френските потребители, всички менюта са на френски, само адмнистра..
$0.00
Без данък: $0.00
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2024
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop