Сайт за събития - Семейни констелации

Сайт за събития - Семейни констелации
Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации Сайт за събития - Семейни констелации
Код на продукт: 1
Наличност: На склад
Цена: $0.00
Без данък: $0.00
Количество:  
   - ИЛИ -   

Представителен сайт за организация на семейни констелации.

Сайтът е изработен в строго-делови дизайн, с меки и приятни нюанси на зелен цвят. Лесен за употреба от обикновения потребител.

Сайтът представя в удобен за потребителя начин информация за същността на събитията - Семейни констелации. Списък със предстоящи събития. Точна и подробна информация за ден, място(карта с точното местонахождение) и теми засегнати от съответното събитие. Форма за регистрация за участие. Форма за контакти. Форма за коментари.

Сайтът е предназначен за двустранна вързка. Всеки потребител може да даде своето мнение или препоръка, както и да предостави информацията на свои приятели, които също могат да се възползват от предоставените услуги. За това спомагат също динамичните страници в социалните мрежи фейсбук, гугъл плюс, туитър както и канала в ютюб.

Уникална визия, интернет дизайн, икона. В сайта са заложени както основна информация за семейните констелации, така и динамична информационна система, която подрежда хронологично всички статии и предстоящи събития и дава бърз и лесен достъп до тях, както и възможност за онлайн регистрация.

Странцата за контакти е снабдена както с обичайните адрес и телефони, така също и с форма за изпращане на електронна поща и карта на мостоположението на офиса.

Снабден е RSS хранилка, която прави колекция от последните новини и статии на сайта и дава възможност да бъде поставен линк на много други страници, на които веднага да се актуализира информацията.

Използвани технологии: PHP, Java Script, jQuery, AJAX, JSON, MySQL, CSS3, HTML5

Вижте сайта тук http://constellations-bg.com

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове:
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2024
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop