Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България

Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България
Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България Сайт за тета-сесии и обучение - ThetaHealing® България
Код на продукт: 1
Наличност: На склад
Цена: $0.00
Без данък: $0.00
Количество:  
   - ИЛИ -   

Сайтът е изработен в строго-делови дизайн, с меки и приятни нюанси на тюркоазен цвят. Лесен за употреба от обикновения потребител.

Сайтът представя в удобен за потребителя начин информация за същността на обученията и тета-сесиите - ThetaHealing® България. Списък със предстоящи обучения. Точна и подробна информация за ден, място(карта с точното местонахождение) и теми засегнати от съответното събитие. Форма за регистрация за участие. Форма за контакти. 

Сайтът е предназначен за двустранна вързка. Всеки потребител може да даде своето мнение или препоръка, както и да предостави информацията на свои приятели, които също могат да се възползват от предоставените услуги. За това спомагат също динамичните страници в социалните мрежи фейсбук, гугъл плюс, туитър както и канала в ютюб.

Уникална визия, интернет дизайн, икона. В сайта са заложени както основна информация за семейните констелации, така и динамична информационна система, която подрежда хронологично всички статии и предстоящи събития и дава бърз и лесен достъп до тях, както и възможност за онлайн регистрация.

Странцата за контакти е снабдена както с обичайните адрес и телефони, така също и с форма за изпращане на електронна поща и карта на мостоположението на офиса.

Снабден е RSS хранилка, която прави колекция от последните новини и статии на сайта и дава възможност да бъде поставен линк на много други страници, на които веднага да се актуализира информацията.

Използвани технологии: PHP, Java Script, jQuery, AJAX, JSON, MySQL, CSS3, HTML5

Вижте сайта тук: http://thetaplanet.com/

Вижте как изглежда на телефон тук.

Вижте как изглежда на таблет тук.

 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове:
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2023
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop