Представителен интернет сайт на МБАЛ "Юлия Вревска - Бяла" ЕООД

Представителен интернет сайт на МБАЛ "Юлия Вревска - Бяла" ЕООД
Код на продукт: 1
Наличност: На склад
Цена: $0.00
Без данък: $0.00
Количество:  
   - ИЛИ -   

Представителният интернет сайт на Многопрофилната Болница за Активно Лечение "Юлия Вревска - Бяла" ЕООД е изработен в модерен строго-делови дизайн, даващ възможност за бърз достъп до търсената информация. Линкове за медицинска информация от други източници. Както линкове към официалните структори управляващи системата на здравеопазването: НЗОК и МЗ, така и структори и медии представляващи и даващи гластност на мненията на потребителите и изпълнителите на медицинските услуги.

 

Сайтът е предназначен двустранна вързка пациент-болничен перонал. Представлява лесен и удобен начин за представяне на събитията, законовите рамки, тяхното изменение, мненията и становищата на болничното ръководство и персонал пред масите - потенциални и реални пациенти и потребители на болничната и доболнична медицинска помощ. Също така дава възможност за обратна връзка и споделяне на мненията и становищата на пациентите и трети страни.

 

Удобен за употреба от обикновения потребител. Уникална визия, интернет дизайн, икона. В сайта са заложени както основна информация за болничното заведение, така и динамична информационна система, която подрежда хронологично всички статии и дава бърз и лесен достъп до тях. Снабден е RSS хранилка, която прави колекция от последните новини и статии на сайта и дава възможност да бъде поставен линк на много други страници, на които веднага да се актуализира информацията.

 

Използвани технологии: PHP, Java Script, jQuery, AJAX, JSON, MySQL, CSS

 

Вижте сайта тук http://mbal-byala.info/

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2024
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop