Магически бутон от ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС

Магически бутон от ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС
Магически бутон от ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС Магически бутон от ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС Магически бутон от ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС Магически бутон от ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС Магически бутон от ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС Магически бутон от ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС Магически бутон от ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС
Код на продукт: 1
Наличност: На склад
Цена: $0.00
Без данък: $0.00
Количество:  
   - ИЛИ -   

Сигурно често Ви се случва да попаднете на сайт показващ видео, който иска да го харесате преди да сте го видели. Дразнещо, нали. Сега вече ще можете да гледате видеото от тези сайтове без да се налага да споделяте предварително.


Как? 


Много просто. Хванете и влачете магическия бутон по-долу. Пуснете го върху лентата с любими върху вашият браузер (снимки - 1 и 2). Следващият път когато попаднете на такъв сайт натиснете магическия бутон от Вашия браузер (снимка 3). Ще се отвори нов прозорец, в който ще изгледате клипа (снимка 4). Ако не проработи натиснете магическия бутон отново. И ако този начин Ви харесва - харесайте и нашият сайт и споделете линка към магическия бутон - това е по желание, само ако искате да помогнете и на Вашите приятели (снимка 5, 6 и 7).


Ако "харесвате" нещата, които харесвате - хората ще Ви харесват истински! :)


Приятно гледане.


Това е версия на магическия бутон от 6 април 2015 г. Ако Вашата версия е по-стара заменете го с този. Работи на повече сайтове.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове:
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2024
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop