Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА

Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА
Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА Интернет магазин за растения и цветя РАЙСКА ГРАДИНА
Код на продукт: 1
Наличност: На склад
Цена: $0.00
Без данък: $0.00
Количество:  
   - ИЛИ -   

Интернет магазин за растения и цветя за озеленяване на градини, междублокови пространства, тераси, алпинеуми. Цветя и растения за офиси, домашни помещение и др.

Сайтът е предназначен за бързо, лесно и удобно пазаруване на цветя и растения. Снабден е както с много снимки на всеки артикул, така и с подробно описание за това къде и как да се отглеждат за най-голям ефект. Удобна доставка с възможност за избор от клиента къде и как да бъдат доставени избраните и закупени от него продукти. Информация за теглото на избраните продукти варианти за различни доставки според цената, бързината на доставка, доставка до офис или на адрес и т.н.

Удобен за употреба от обикновения потребител. Уникална визия, раздвижен интернет дизайн. Сайтът е изработен в зелен цвят напълно подходящ за продажба на цветя и растения. Бърз и лесен достъп до всички фунционалности на сайта.

Сайта е снабден с модул за новини и полезни съвети, които дават важна и ценна информация на настоящи и бъдещи клиенти на сайта. Тази функционалност е много ценна и от СЕО гледна точка, тъй като, освен че привлича хора, които се интересуват от определени съвети, оставя у тях чувството, че са попаднали на професионалисти в областта, а не най-обиктовенни продавачи и ги прави нови клиенти на сайт, също така вдига рейтинга на сайта пред Гугъл и другите търсачки, като показва постоянно обновяване с нова информация.

Използвани технологии: PHP, Java Script, jQuery, AJAX, JSON, MySQL, CSS, Google Analytics

Можете да видите и използвате сайта на: http://gardenparadise.in/

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове:
ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2023
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop