Представителен сайт на училище ДИЕЛ

Представителен сайт на училище ДИЕЛ
Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ Представителен сайт на училище ДИЕЛ
Код на продукт: 001
Наличност: На склад
Цена: $0.00
Без данък: $0.00
Количество:  
   - ИЛИ -   

Представителен сайт на училище ДИЕЛ.

Сатът е изработен в строго-делови дизайн, даващ възможност за бърз достъп до търсената информация. Лесен за употреба от обикновения потребител.

Сатът прдставя в удобен за потребителя начин информация за структурата на училище ДИЕЛ, предлаганите услуги, както и информация за предстоящи събития, новини и обяви.

Сайтът е предназначен двустранна вързка между представителите на училище ДИЕЛ и потребителите на техните услуги. Всеки потребител може да даде своето мнение или препоръка, както и да предостави информацията на свои приятели, които също могат да се възползват от предоставените услуги на училище ДИЕЛ. За това спомагат също динамичните страници на училището в социалните мрежи фейсбук, гугъл плюс, туитър както и канала в ютюб.

Уникална визия, интернет дизайн, икона. В сайта са заложени както основна информация за учебното заведение, така и динамична информационна система, която подрежда хронологично всички статии и дава бърз и лесен достъп до тях.

Странцата за контакти е снабдена както с обичайните адрес и телефони, така също и с форма за изпращане на електронна поща, 360 градосов изглед на улиците на които се намират базите на училището, карта на мостоположението на базите.

Снабден е RSS хранилка, която прави колекция от последните новини и статии на сайта и дава възможност да бъде поставен линк на много други страници, на които веднага да се актуализира информацията.

Вижте как изглежда на телефон тук.

Вижте как изглежда на таблет тук.

Използвани технологии: PHP, Java Script, jQuery, AJAX, JSON, MySQL, CSS

Вижте сайта тук http://dielworld.com/

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:ПРИНТ КОРЕКТ КОМЕРС © 2006 - 2023
Приятен ден и до нови срещи!!!
BGtop